8. Organizator nie ponosi odpowiedzialności za uszkodzenia przesyłek powstałe podczas doręczenia za pośrednictwem Poczty Polskiej lub poczty kurierskiej, ani za ich przypadkową utratę przez ww. instytucje.
A co jeśli ja odeślę tę kartę na koszt odbiorcy i ona do Was nie dotrze? Może ja też powinnam mieć jakąś podkładkę, że jeśli przesyłka zaginie to nie jest moja wina?
Elficzna ma racje - nie podoba mi się, że wysyłane są do nas produkty ze skazą! Jeśli sponsor takie przekazał, to uczciwie powinniście o tym poinformować w opisie nagrody. Zrozumiałabym gdyby jednej osobie się takie coś zdarzyło że torba brudna czy zniszczona, ale większość zgłasza tu na forum, że z tymi torbami jest coś nie tak, więc może warto dopisać że produkty mają wady? Przecież te torby nie pobrudziły się czy odbarwiły w kopercie podczas wędrówki Pocztą, więc chyba osoba która je pakuje widziała co wkłada.
Na mojej torebce była skaza przez pół ;/ wiec nie trudno było zauważyć ;/ , kurcze szkoda tylko że nikt nie odpisuje , i dalej nie wiadomo co z brakującymi nagrodami ;/ Mysiunia wyślij poleconym , taki list nie zginie na pewno .
Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
Obserwuj wątekOdp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!
mela25
Na mojej torebce była skaza przez pół ;/ wiec nie trudno było zauważyć ;/ , kurcze szkoda tylko że nikt nie odpisuje , i dalej nie wiadomo co z brakującymi nagrodami ;/ Mysiunia wyślij poleconym , taki list nie zginie na pewno .