Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!

Beatris
  • Beatris

• Przepisy: 2198
  • Artykuły: 0
misia5 napisał(a):

Nawet wystawione komentarze zmieniają się co 30 minut. Już samo to powinno dać do myślenia. A nie ciągłe pretensje, że czyjś przepis nie trafił nawet na sekundę na stronę główną. Jak sprawdzę 20 przepisów z czego np. 12 nadaje się na stronę główną i je na nią dam to nim system odświeży stronę i je załaduje te co dałam jako pierwsze nawet się na niej nie pojawią i nie jest to w żadnym razie nas moderatorów wina.

Proszę więc teorii spisowych nie snuć

Zauważyłam już dawno, że system odświeża się z opóźnieniem. Dlatego też za każdym razem odczekuję kilka godzin i sprawdzam czy chociaż raz mój przepis trafi na stronę główną i nic Od dłuższego czasu ani jeden Stąd moje pytanie, które ponawiam: czy naprawdę żaden z moich przepisów i zdjęć nie nadaje się do tego, żeby chociaż przez kilka sekund "powisieć" na tej głównej stronie?
A jeżeli chodzi o wczorajsze przepisy, które właśnie były w polecanych, to większość wisiała tam przez prawie cały dzień, aż do znudzenia można się było na nie napatrzeć. I proszę nie pisz, że jesteśmy dla Was moderatorek niesprawiedliwe, bo jak Wy traktujecie nas. Są osoby, których przepisy prawie za każdym razem trafiają na stronę główną, chociażby zdjęcie było takie sobie. Ale są też takie osoby jak ja (i jak zauważyć można wiele innych), że prawie nigdy nie zobaczymy swojego przepisu wśród tych "wybranych". Wg mnie to jest niesprawiedliwe.

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy z nagrodami!