Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

Henia
  • Henia

• Przepisy: 281
  • Artykuły: 1
Babciagramolka napisał(a):

Chyba niepotrzebnie ironizujesz ( piszę do Persik ) . Problemem jest nie to że Henia sprawdza Twoje przepisy bo kazdy ma prawo sprawdzać przepisy każdego , a to , że wśród tych przepisów znajduje plagiaty . Jak się gotuje i wstawia swoje zapiski i zdjęcia to nie ma powodu by się martwić zainteresowaniem .Proponuję to co zawsze proponuję komuś u kogo odkryto plagiat .Zgłoś sama moderatorom do usunięcia te przepisy które nie są twoimi autorskimi wersjami a nikt Cię nie będzie ,, zaczepiał " .Tylko w ten sposób można zasłużyć na odrobinę sympatii - szczerze przyznac , ze się popełniło błąd i usunąć wszystkie plagiaty bez liczenia na to , ze sie uda bo czegoś nie wyłapią .
A obrażanie Heni nie ma sensu .Wydaje mi się , że czasy kiedy na tym forum obrzucano się błotem minęły i wszystkim to odpowiada .

Buniu, dziękuję za to,że zajęłaś stanowisko. Nie zdenerwowałam się w ogóle. Wygląda na to, że ta pani jest chora. Mnie nigdy nie przyszłoby do głowy użyć takiego "argumentu" No ale jak się nie ma nic na swoją obronę... najlepszą formą obrony jest atak! Ona po prostu nie umie inaczej i myślę, że te ataki na mnie będą się powtarzać w różnych formach (na pewno nie bardzo wyszukanych).A karawana pojedzie dalej jeszcze szybciej.Zacznę intensywniej szukać.
Do zaostrzenia sytuacji doprowadzają też moderatorzy. Od 3 dni Tit nie ma czasu mi odpowiedzieć ani na to co piszę na forum ani na prywatną wiadomość. Przykre to jest, ale trudno!

Odpowiedz na/ edytuj Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu