Sorry - ja .Ale nie poczuwam sie do winy .Dla mnie ciasta sie różnią . W jednym są mielone migdały w drugim nie . Moze to dla tego że ja nie piekę więc muszę mieć wszystko na tacy . Smakiem na pewno sie różnią więc dla mnie to 2 różne przepisy . Po za tym jest zastrzeżenie że robi 2 wersje . A ze spisane prawie identycznie - no to co. Po co zmieniać swój opis jesli jest logiczny .
Nie widzę merytorycznych powodów do zastrzeżeń co do tych przepisów .
Jak już kilka razy pisałam , każdy ocenia z punktu swojej wiedzy . Nie można nie zakwalifikowac jakiegos przepisu bo nam sie wydaje on za priosty bo może dla kogoś jest on trudny . Problem nie w tym że proste przepisy sie ukazują ale w tym że teraz jest to po prostu niesprawiedliwe , że jest nie wiele wiecej punktów jest za potrawę ugotowaną , obstrykaną , opisaną i za suchy przepis . Ja poświęcam kilka godzin na gotowanie , dekorowanie , zdjęcia , ich obróbkę , napisanie dokładnego przepisu ( a i kasę na produkty i czas na zakupy , zmywanie ) i mam 30 punktów , a ktoś napisze jak teoretycznie można cos ugotować w 10 minut ( razem ze wstawieniem przepisu na stronę ) i ma 20 punktów . W czasie kiedy ja gotuję - można zdobyć ok . 500 punktów . Sorry ale sprawiedliwe to nie jest . A przecież zdjecia robic można nawet telefonem.
zmieniono 1 raz (ostatnio 27 lip 2011 19:14 przez Babciagramolka)
Odpowiedz na/ edytuj Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Obserwuj wątekOdp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Babciagramolka
Sorry - ja .Ale nie poczuwam sie do winy .Dla mnie ciasta sie różnią . W jednym są mielone migdały w drugim nie . Moze to dla tego że ja nie piekę więc muszę mieć wszystko na tacy . Smakiem na pewno sie różnią więc dla mnie to 2 różne przepisy . Po za tym jest zastrzeżenie że robi 2 wersje . A ze spisane prawie identycznie - no to co. Po co zmieniać swój opis jesli jest logiczny .
Nie widzę merytorycznych powodów do zastrzeżeń co do tych przepisów .
Jak już kilka razy pisałam , każdy ocenia z punktu swojej wiedzy . Nie można nie zakwalifikowac jakiegos przepisu bo nam sie wydaje on za priosty bo może dla kogoś jest on trudny . Problem nie w tym że proste przepisy sie ukazują ale w tym że teraz jest to po prostu niesprawiedliwe , że jest nie wiele wiecej punktów jest za potrawę ugotowaną , obstrykaną , opisaną i za suchy przepis . Ja poświęcam kilka godzin na gotowanie , dekorowanie , zdjęcia , ich obróbkę , napisanie dokładnego przepisu ( a i kasę na produkty i czas na zakupy , zmywanie ) i mam 30 punktów , a ktoś napisze jak teoretycznie można cos ugotować w 10 minut ( razem ze wstawieniem przepisu na stronę ) i ma 20 punktów . W czasie kiedy ja gotuję - można zdobyć ok . 500 punktów . Sorry ale sprawiedliwe to nie jest . A przecież zdjecia robic można nawet telefonem.