Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

Babciagramolka
Kathlyn napisał(a):

Buniu, to już mój ostatni wpis na tym wątku. Po prostu jestem przeciwko publicznemu piętnowaniu jeśli nie MA SIĘ 100%-ej PEWNOŚCI, i przeciwko publicznemu przyznawaniu się do nicków z innych portali. Czy kiedykolwiek jakiś użytkownik niesłusznie oskarżony o plagiat lub inne machlojki został przez oskarżającego publicznie przeproszony?

O ile mi wiadomo to tak- nie mam siły w tej chwili przegladać od początku forum ale obiecuję , że sprawdzę wszystkie posty i zobaczę czy kto kolwiek z osób które na forum wyjaśniły , że są autorami przepisu o którym była mowa , że jest plagiatem został zignorowany i nie doczekał się przepraszam . W końcu gdyby osoba która zgłosiła plagiat po uzyskaniu informacji , że tak nie jest dalej to drążyła to obróciło by się to przeciw niej .
Druga sprawa to to że być może chodzi Ci o to ktoś zgłasza że wyłapał plagiat a potem okazuje się , że autor przepisu zamieszczał na innej stronie pod innym nickiem a w profilu tego nie podał . W tym przypadku nie wydaje mi się by osoba podajaca plagiat musiała przepraszać . Jeśli jeżdżę samochodem jako Jan Kowalski , a drugi raz jako Krzyś Nowak to potem trudno się dziwić , że ktoś zgłasza że coś jest nie i kto jest w końcu włascicielem auta .

Nikt nie wypisuje na forum linków do plagiatów złośliwie po to by komuś dopiec a po to by wyłapać nieuczciwych .

Odpowiedz na/ edytuj Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu