Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

Babciagramolka
ewelina.mn napisał(a):

Ja z kolei nie mam pretensji, moderator postąpił pochopnie lecz jesteśmy tylko ludźmi i każdemu mogło się zdarzyć. Liczę na to że sprawa zostanie wyjaśniona tu na forum, a ten plagiat zniknie z mojego konta. Pozdrawiam.

Bardzo Cię przepraszam - zareagowałam impulsywnie ale już nie mam siły do tych dziesiątków plagiatów które blokujemy . Nie ma usprawiedliwienia - powinnam patrzeć nie tylko na tekst ale i na daty . Zmyliło mnie to , że tamten przepis jest ze zdjęciem .

Przyjmij moje gorące przeprosiny . Przepis oczywiście przywracam.

A tak przy okazji -Xetnom- Moderator nie ma żadnego powodu by fałszować wpisy więc pozwól , że rozmowę będę prowadzić z osobą zainteresowaną bo to Ona może mieć do mnie uzasadnioną pretensję .I jak byś był uprzejmy wyjaśnić co miałeś na myśli pisząc ,,....OCZYWIŚCIE PODWAŻAM WIARYGODNOŚĆ MODERATORA i domyślam się jaki jest cel takich posunięć....."

Uprzejmie Cię informuję , że Moderator czyli ja jest takim samym użytkownikiem strony jak każdy inny tyle tylko , że z racji wolnego czasu i zdecydowanemu oporowi przeciw plagiatom i innym nieprawidłowościom zajmuję się ( tak jak pozostali Moderatorzy ) sprawdzaniem i innymi technicznyymi sprawami ( z ograniczonymi uprawnieniami ) .

Nic nie tłumaczy mojego niedopatrzenia ale bardzo łatwo jest mieć pretensje do Moderatorów . Gdybyś zobaczył 100 czy 200 przepisów wstawionych jednego dnia które trzeba sprawdzić czy nie są plagiatami , jak są napisane ( bo ludzie wypisują takie bzdury że głowa boli ) ,itp itd to też byś zgłupiał tak jak ja w tym przypadku .

Przepis odblokowuję . Jeszcze raz przepraszam

Odpowiedz na/ edytuj Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu