Niestety nadal jestem na "nie".
Jasne, że nie jest to strona dla jak piszesz "specjalistów", ani profesjonalistów ale ściśle amatorska. Ale czy słowo "amatorska" musi przekreślać definicję dobrego smaku i wysokiego poziomu?. Myślę, że należy równać do najlepszych a nie do tych co są poniżej pewnej przeciętnej. Nie chodzi mi o roztrząsanie szczegółów ale o ogólny zarys amatorskiej przeciętności.
Nie mam niestety żadnych narzędzi poza słowem aby kształtować tę stronkę. Ty masz pewną "władzę" i mogłabyś kreować "dobrą jakość". Widzę jednak, że bronisz zaciekle swojego stanowiska i skłonna jesteś popierać "miernotę", a walczyć zaciekle tylko z plagiatami. Niech się zatem dzieje dalej tak jak się dzieje. Nic mi do tego
A to informuję Kolegę , że jesteś niedoinformowany - ilość blokowanych przepisów ( ,, miernoty " ) jest zastraszająca .A informowanie i tłumaczenie wstawiającym dlaczego ich ,,przepis" nie mieści się w kategorii możliwych do zaakceptowania jest tak absorbujące , że chyba po nocach śnić mi się będzie . A tak poważnie - naprawdę blokujemy dziesiątki przepisów mało merytorycznych na każdym dyżurze . Na stronie widać końcową fazę tego sita .Nie upieram się tylko na plagiaty - staram się wyłapać wszystkie bzdurki. Nie zawsze się to udaje bo nie sposób przeczytać z logicznym zrozumieniem wszystkiego co jest wstawione .Do tego np. ja mam problem z oceną przepisów na ciasta bo nie piekę i proporcje i czas są dla mnie abstrakcję - tu muszę liczyć na użytkowników . To co pojawia się na stronie podlega przecież ocenie innych użytkowników nie tylko Moderatora . Bo Moderator też człowiek i może się mylić . Jak wiesz ja należę do tych liberalnych ( po za jawnymi oszustwami czego nie znoszę ) .Nie przeszkadza mi przepis na puree ziemniaczane ( sama kilka różnych wersji wstawiłam ) bo wiem , że nawet tego niektórzy nie potrafią zrobić ale do furii doprowadza mnie delikwent który kopiuje coś np z hiszpańskiej strony , wrzuca w translator i przepisuje bzdury dostawiając nie swoje zdjecie .W dodatku nie ma pojecia , że to się da tak łatwo wyłapać .
Odpowiedz na/ edytuj Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Obserwuj wątekOdp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Babciagramolka
A to informuję Kolegę , że jesteś niedoinformowany - ilość blokowanych przepisów ( ,, miernoty " ) jest zastraszająca .A informowanie i tłumaczenie wstawiającym dlaczego ich ,,przepis" nie mieści się w kategorii możliwych do zaakceptowania jest tak absorbujące , że chyba po nocach śnić mi się będzie . A tak poważnie - naprawdę blokujemy dziesiątki przepisów mało merytorycznych na każdym dyżurze . Na stronie widać końcową fazę tego sita .Nie upieram się tylko na plagiaty - staram się wyłapać wszystkie bzdurki. Nie zawsze się to udaje bo nie sposób przeczytać z logicznym zrozumieniem wszystkiego co jest wstawione .Do tego np. ja mam problem z oceną przepisów na ciasta bo nie piekę i proporcje i czas są dla mnie abstrakcję - tu muszę liczyć na użytkowników . To co pojawia się na stronie podlega przecież ocenie innych użytkowników nie tylko Moderatora . Bo Moderator też człowiek i może się mylić . Jak wiesz ja należę do tych liberalnych ( po za jawnymi oszustwami czego nie znoszę ) .Nie przeszkadza mi przepis na puree ziemniaczane ( sama kilka różnych wersji wstawiłam ) bo wiem , że nawet tego niektórzy nie potrafią zrobić ale do furii doprowadza mnie delikwent który kopiuje coś np z hiszpańskiej strony , wrzuca w translator i przepisuje bzdury dostawiając nie swoje zdjecie .W dodatku nie ma pojecia , że to się da tak łatwo wyłapać .