Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

Babciagramolka
Papaja napisał(a):

a najgorszym powtarzającym się awanturnikom zablokować dodawanie komentarzy i możliwości wypowiadania się na formu przez miesiąc albo dwa.
Co do akceptowania przepisów, to z niektórymi muszę się zgodzić, mają króciutki opis a mimo to ich przepisy przechodzą, ja miałam kilka z o wiele dłuższym opisem a mimo to były blokowane. Może niech moderatorzy dokładniej sprawdzają.

Obawiam się , ze ja jestem bardzo tolerancyjna jeśli chodzi o długość opisu . Jeśli to co jest napisane ma sens i wyczerpuje moim zdaniem opis przygotowania ( a czasem przepis jest z tych bardzo prostych ) to nie kwestionuje długości ( byle bez przesady - 1 zdanie to za mało ) . Sama lubię pisać ale wiem , ze są osoby które mają problem z ,, laniem wody " . Problem nie w tym ile , a jak jest napisane .
Zasada jest taka , że Moderatorzy mają wolną rękę w tym względzie . Za każdym razem można się odwołać do Admina czyli Tit jesli uważamy , że zostaliśmy potraktowani przez Moderatora niesprawiedliwie . Żadna z nas 3 się z tego powodu nie obrazi bo przecież można mieć inne zdanie na jakiś temat.

Odpowiedz na/ edytuj Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu