Asia z Bydgoszczy napisał(a):Gotuję gulasz już dwie godziny, mięso wciąż jest twarde, nie wiecie o co chodzi? Asiu mięso na gulasz najpierw obsmaż a póżniej do duszenia dodaj trochę musztardy.Musztarda powoduje,że mięso kruszeje.
Gotuję gulasz już dwie godziny, mięso wciąż jest twarde, nie wiecie o co chodzi?
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
Twarde mięso w gulaszu
Obserwuj wątekOdp: Odp: Twarde mięso w gulaszu
Henia
Dziękuje za obie rady.Serc nie robiłam od dawna i jakoś mi się zapomniały a z musztardą świetny pomysł, na pewno skorzystam!