W trosce o miłą atmosferę na stronie

Obserwuj wątek

Odp: Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie

Bahus
  • Bahus

• Przepisy: 624
  • Artykuły: 5
Babciagramolka napisał(a):

Bahus- nie żartuj - Administratorzy mają na prawdę problem. Sam wiesz ,że nie wystarczy ,że się wie o tym ,że ktoś jest złośliwy i dokucza innym - trzeba to udowodnić . )

Buniu oczywiście, że wiem i rozumiem...mój żarcik był ogólny, niewinny i "sarkastyczny", podkreślający naszą bezsilność, wobec mętów zakłócających powszechną wolę spokoju..Nie możemy być zawsze "poważni" i virtual traktować tak jak realne życie.
Można tu jednak zaobserwować pewną prawidłowość...Kto im bardziej zażarcie polemizuje z zadymiarzami powoduje eskalację takich a nie innych ich zachowań. Henia wiedzie prym w "organizowaniu" sobie całej rzeszy przeciwników i obserwując jej "działania" (choćby w stosunku do mojej osoby) wcale się temu zjawisku nie dziwię, Henia niestety celuje w czepianiu się wszystkich o wszystko. Nie tędy droga do spokoju na stronie. Ale co tam....to tylko moje prywatne zdanie...w niczym nie zmieniające pewnych zakorzenionych już standardów, wedle mnie "róbta co chceta"

PS. Henię uprzedzam, że w żadne polemiki z nią w powyższej sprawie nie będę się wdawał. O "białym" nie można powiedzieć inaczej niż "białe"

Opis: Oddany Przyjaciel, który odszedł do krainy wiecznego szczęścia.

Odpowiedz na/ edytuj W trosce o miłą atmosferę na stronie