Natko, ale czasami nie da się zignorować. Poczytajcie proszę komentarze pod przepisem na pierogi. W składnikach nie ma mowy o ilości mąki, napisałam że proponuję przepis edytować i to zmienić. To co odpisała ? Że jak ktoś chce to może sobie wejść w google i zobaczyć jak się robi ciasto na pierogi. To po co wstawiła ten przepis, dla nabicia punktów ? Według mnie tak. Postawcie się w sytuacji osoby, która nie wie za wiele o gotowaniu i akurat robi pierogi i wpadnie w jej oczy ten przepis. I co wtedy ? A to że albo doda tej mąki za dużo, albo za mało. Cała praca i składniki na marne. Więc jak ktoś nie chce być tu dla przyjemności i dzielenia się swoją wiedzą kulinarną z innymi, to niech po prostu tu nie będzie i nie odpowiada na zadane pytania w tak niegrzeczny sposób.
Zewo! czytam na bieżąco wszystkie komentarze pod przepisami Szeryl23 i wiem co Ci odpowiedziała. Jestem takiego samego zdania co Ty i cieszę się, że z 9 przepisów, które wstawiła zostało tylko 3. Mam nadzieję, że szeryl wyciągnie jakieś wnioski z tego.
Pozdrawiam!
Odpowiedz na/ edytuj W trosce o miłą atmosferę na stronie
W trosce o miłą atmosferę na stronie
Obserwuj wątekOdp: Odp: : W trosce o miłą atmosferę na stronie
-Natka-
Zewo! czytam na bieżąco wszystkie komentarze pod przepisami Szeryl23 i wiem co Ci odpowiedziała. Jestem takiego samego zdania co Ty i cieszę się, że z 9 przepisów, które wstawiła zostało tylko 3. Mam nadzieję, że szeryl wyciągnie jakieś wnioski z tego.
Pozdrawiam!