Zielone piwo ( barwione ) na Dzień Świętego Patryka .
To takie juz bylo? Czy moze sama cos barwilas? Nie wiem dlaczego o mieszkancach Wysp mowi sie ze sa flegmatyczni ,bo jak sie przezyje te ich swieta....Ja do konca zycia bede pamietac Dzien majowy,cala noc imprezowania a rano wszyscy szlismy pod uniwersytet gdzie spiewaly chóry a potem ....to juz tylko skakanie do wody z mostu ooooo to sie dzialo! A te wielkie ogniska na "guy fawkes day"! Bahus a piwo to sie wszedzie strumieniami lało!
A co do tych tapas to do tego jeszcze Flamenko.Bylam na wspanialym pokazie,okazuje sie ,ze stacje dalej od mojej jest swietna hiszpanska restauracja . Baila! -tancz...
Wątek piwny
Obserwuj wątekOdp: Odp: Wątek piwny
To takie juz bylo? Czy moze sama cos barwilas? Nie wiem dlaczego o mieszkancach Wysp mowi sie ze sa flegmatyczni ,bo jak sie przezyje te ich swieta....Ja do konca zycia bede pamietac Dzien majowy,cala noc imprezowania a rano wszyscy szlismy pod uniwersytet gdzie spiewaly chóry a potem ....to juz tylko skakanie do wody z mostu ooooo to sie dzialo! A te wielkie ogniska na "guy fawkes day"! Bahus a piwo to sie wszedzie strumieniami lało
A co do tych tapas to do tego jeszcze Flamenko.Bylam na wspanialym pokazie,okazuje sie ,ze stacje dalej od mojej jest swietna hiszpanska restauracja . Baila! -tancz...