Wirtuale za zdjęcia

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Wirtuale za zdjęcia

Babciagramolka
Netka napisał(a):

Szkoda,że nie uzyskałam odpowiedzi.Przepis wstawiłam wczoraj,zapisał mi się bardzo szybko (co u mnie jest raczej niespotykane), wszystko było poprawnie zapisane ,zdjęcia opisane,punkatacja taka jaka powinna być, Dzisiaj zajrzałam do przepisu,w tytule był błąd,w opisach zdjęcia był błąd,punkatacja zmieniona ,poprawiłam tytuł,i liczyłam na to,że ktos mi jednak odpowie co się stało z moim przepisem,a tu cisza.Przykre.

Poczekaj proszę do poniedziałku. Przepis został zakwalifikowany przez Admina ( nie wiem kogo) jako danie dnia i pewnie w momencie wstawiania edytowano tytuł przepisu.Odpowiedzieć Ci może tylko osoba która to robiła bo reszta po prostu o tym nie wie . Musisz zrozumieć , że Moderatorzy maja dyżury i nie siedza przy komputerze cały czas . Jeśli przytrafia się w czasie dyżuru coś co jest ogólne ( dotyczy całości lub może się powtarzać ) informujemy siebie o tym -lub piszemy o tym na forum . Nie przekazujemy sobie informacji typu zablokowałam przepis ..xxx . Bo to bez sensu . Jeśli coś się dzieje na moim dyżurze to udzielam informacji co do tego czasu , tak samo koleżanki . Dlatego najlepiej pytać po prostu konkretnego Moderatora lub Admina .

zmieniono 1 raz (ostatnio 26 sty 2013 20:19 przez Babciagramolka)

Odpowiedz na/ edytuj Wirtuale za zdjęcia