robaczek napisał(a):Jak uniknąć tej mało apetycznej zielonej obwódki na żółtku? Po ugotowaniu jajek przełóż je od razu do miski z zimną wodą. Możesz do niej nawet wrzucić kilka kostek lodu.
Jak uniknąć tej mało apetycznej zielonej obwódki na żółtku?
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
Zielona obwódka na żółtku
Obserwuj wątekOdp: Odp: Zielona obwódka na żółtku
mocsłodkości
Ta woda z lodem to strzał w dziesiątkę. Kilka razy tak robiłam i jajka miały śliczny środek. Zero zielonego nalotu