DittaPENN- czy Ty nie zdajesz sobie sprawy co robisz ? Mam cukrzyka w domu - stale sprawdzam po jakich produktach poziom cukrów wzrasta a po których nie i oświadczam Ci , ze propagowanie teorii że cukrzyk moze bezkarnie jeść frytki to szarlataneria i narażanie osób chorych na niebezpieczeństwo . Trzeba być zupełnie nieodpowiedzialnym by cos takiego wypisywać . Mało , ze po samych ziemniakach cukier skacze to jeszcze zrobienie z nich frytek w tłuszczu to już dla cukrzyka zabójstwo .Nie wiem w co Ty pogrywasz ale oświadczam , że to juz podpada pod oskarzenie o szarlatanerię .Przestań reklamować jakieś wydawnictwa które mogą szkodzić chorym .
Zgłaszam problem włascicielom strony - niech podejmą odpowiednie kroki .
Mało , ze głosisz bzdurne teorie to jeszcze nie masz pojęcia o czym piszesz - frytki glukometrem nie da się zbadać - jak bys nie wiedziała to glukometrem bada się poziom cukru we krwi - i proponowanie bym zmierzyła nie wiem co frytce glukometrem świadczy tylko o tym , że bzdury wypisujesz .
U mnie tez jest i byl cukrzyk moj ojciec byl na insulinie moja mama ma trzy rodzaje insuliny i zanim jej ja podamy musimy najpierw sprawdzic stan cukru we krwi.Zgadzam sie ze to sa bzdury tez wiem po czym mamie cukier sie podmnosi a po czym nie.!
Odpowiedz na/ edytuj ZIEMNIAK. Dieta. Indeks glikemiczny. BŁĘDY w tabelach IG.
ZIEMNIAK. Dieta. Indeks glikemiczny. BŁĘDY w tabelach IG.
Obserwuj wątekOdp: Odp: ZIEMNIAK. Dieta. Indeks glikemiczny. BŁĘDY w tabelach IG.
Marika_1961
U mnie tez jest i byl cukrzyk moj ojciec byl na insulinie moja mama ma trzy rodzaje insuliny i zanim jej ja podamy musimy najpierw sprawdzic stan cukru we krwi.Zgadzam sie ze to sa bzdury tez wiem po czym mamie cukier sie podmnosi a po czym nie.!