Znajomi

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Znajomi

Gatita napisał(a):

Jestem za pomysłem Astry. Pierwszego dnia po zalogowaniu od razu miałam całą listę znajomych oczekujących na zaakceptowanie, mimo, że byłam nowa czyli nikt mnie jeszcze nie zdążył poznać Zdecydowanie chodzi o pumkty !

Śmieszne jest też, że wchodzący do nas ... wali od razu prośbę o znajomość i zapytany : dlaczego, czy znamy się już z inej stronki nie odpowiada albo daje odpowiedź ... " wymijajacą". Sa przecież osoby z którymi nie chcemy utrzymywac znajomości nawet w realu (tutaj zmieniaja nicka ), a tu okazuje się ze wirtual ... to coś innego. Nie wiem czy ta osoba chce mieć tylko punkty czy również wgląd w listę moich znajomych ...
Wiem już co robić i to robię, trudno, na zawarcie znajomośći trzeba chyba jednak czegoś więcej niż pustobrzmiacego nicka, często jeszcze płci nijakiej jak i lekceważenia korespondencji na P.W.
Nie wiem jak Wy ale dla mnie czy "w wirtualnej czy realnej" znajomość nie ma żadnej różnicy i tu, i tu musi być czymś powodowana, np. Borubar ma jakieś kryteria, fajne nawet (częściowo mam też takie)
Pozdrawiam

Odpowiedz na/ edytuj Znajomi