Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

Obserwuj wątek

Odp: Odp:Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

bernika
  • bernika

• Przepisy: 817
  • Artykuły: 0
to jest wojna z wiatrakami!

nie wiem jak wam ale mi cieżko sie egzekwuje usuwanie moich zdjęc z cudzych profili.. pani Renia do ciasteczek jest tak mocno ograniczona osoba, jej poplecznicy zreszta tez, ze sie to w pale nie miesci!.. zobaczymy czy cos w koncu wywalcze u administrtora bo ona jest tepa i ograniczona jak but! nic do neij nei dociera! ze robi cos złego ze to kardziez przywlaszczanie sobie cudzego dorobku! jeszcze jest z tego dumna! skad sie biora tacy ludzie?

a wystarczyłoby zeby Gotujmy.pl zastosował takie instrumenty "obronne" przed niepowołanym kopiowaniem jak sa na tym blogu http://mojeekspresjekulinarne.blox.pl/html
sprobujecie chociazby skopiowac przepis nie mowiac o zdjeciu, nie da sie, wszystko jest zablokowane! czy to jest takei trudne zeby to wprowadzic i na tym serwisie? zeby nasze prace były zabezpieczone przed osobami kreaturami zerujacymi na naszym dorobku, kopiarzami, plagiatorami? z ktorymi nawet wykłocic sie nie da ze to jest nasze i istnieje cos takiego jak własność!

wiec apeluje tu do moderatora zeby jesli moze wprowadzil takie zabezpieczenie i mysle ze za takim rozwiazaniem nie jestem tylko ja!

Odpowiedz na/ edytuj Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu