Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

Obserwuj wątek

Odp: Odp:Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

Babciagramolka
Pożyjemy- zobaczymy .Może rację ma Pyza .Choc przyznam , ze było by mi z tym źle gdyby w tym przypadku miała racje bo ja akurat Bogusi uwierzyłam .Od kilku lat bawię sie na wielu stronach kulinarnych ( czasem odchodze z takich miejsc bo jest tam nudno, nic się nie dzieje , albo atmosfera jest nie taka ) .Wiele razy spotkałam sie z tym , że ktoś kopiował moje przepisy i zdjęcia .Zwracałam w takim przypadku uwagę takiemu komuś . I pół na pół . Jedni przepraszali i kasowali przepis lub pytali czy mogą go zostawić podając skąd pochodzi i link do miejsca z którego pochodzi ( np na bloogach ) na co wyrażałam zgodę .Inni wcale nie reagowali ( a co gorsza nie reagowali administratorzy stron ) .A ostatni - ubliżali mi , że szpieguję , czepiam się itp ( słownictwo było zgoła inne ) . Ale zawsze w pierwszym podejściu zakładam nieświadomość takiej osoby i jej dobrą wolę . Jak się rozczaruję - trudno .
zastanawiam się po prostu jak bym się poczuła gdybym to ja popełniła jakiś błąd i nie dano by mi szansy na poprawę ?
Reasumując wolę się notorycznie rozczarowywać licząc na to , że trafiają się rodzynki które mnie nie rozczarują ( jestem niepoprawną optymistką ).

Odpowiedz na/ edytuj Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu