Pierś z kurczaka - 30 minut
Ryba filet - 20 minut
Pulpety - 30 minut
Warzywa faszerowane mięsem - 30 minut
Ziemniaki - 40 minut
Marchew - 40 minut
Brukselka -40 minut
+ /- kilka minut na dojście wody w parowarze do stanu wrzenia , tak by zaczęła parować .To trzeba wypróbować bo rózne parowary różnie mają ( a garnek do gotowania na parze to już zpuełnie inaczej ) - te czasy liczę od momentu kiedy para zaczyna cyrkulować.
Pogotowie kulinarne
Obserwuj wątekOdp: Pogotowie kulinarne
Babciagramolka
Ryba filet - 20 minut
Pulpety - 30 minut
Warzywa faszerowane mięsem - 30 minut
Ziemniaki - 40 minut
Marchew - 40 minut
Brukselka -40 minut
+ /- kilka minut na dojście wody w parowarze do stanu wrzenia , tak by zaczęła parować .To trzeba wypróbować bo rózne parowary różnie mają ( a garnek do gotowania na parze to już zpuełnie inaczej ) - te czasy liczę od momentu kiedy para zaczyna cyrkulować.