Witam serdecznie BARDZO PROSZĘ WAS O POMOC MAM TEST ZA 2-TYGODNIE NA "SZEFA KUCHNI" I POTRZEBUJE OPRACOWAC PYTANIA SZUKAM W GOOGLACH I NIC NIE MAM POJECIA GDZIE TO MOGE ZNALESC POMOZECIE MI BARDZOOO PROSZE WAS .
1.WYJAŚNIJ POJĘCIA STOSOWANE W TECHNOLOGI GASTRONOMICZNEJ.
SUROWIEC-
PÓŁPRODUKT-
POTRAWA-
PRODUKT-
2.PODAJ PRZKLADY DODATKOW STOSOWANYCH DO ZUP ZAGESZCZANYCH.
3.WYMIEN SKLADNIKI MIESNEJ MASY MIELONEJ I OMOW ICH ROLE.
4.CO TO JEST PROCES PRODUKCYJNY WYMIEN JEGO ETAPY.
5.PODAJ PRZYKLADY DODATKOW STOSOWANYCH DO ZUP CZYSTYCH. 6.WYMIEN POTRAWY Z MIESNEJ MASY MIELONEJ.
7CO TO JEST PROCES TECHNOLOGICZNY WYMIEN JEGO ETAPY.
8.OMOW WYKORZYSTANIE OWOCOW W SPORZADZANIU POTRAW .
9. W JAKIM CELU PRZEPROWADZA SIE OBROBKE WSTEPNA SUROWCOW.
10.PODAJ PRZYKLADY ZASTOSOWANIA MLEK SLODKIEGO W PRODUKCJI POTRAW.
11.WYMIEN CZYNIKI KLARUJACE galarete
Litości. Bez Google powinnaś znać odpowiedzi na te pytania. Nawet moja pociecha potrafi odpowiedzieć na kilka pytań podanych tu przez Ciebie, a ma 5 lat Aż miło się słuchało jej wykładu na temat obróbki wstępnej surowców. A do czego można użyć mleko myślę, że wie nawet dziecko co ma 3 latka
Pomocy
Obserwuj wątekOdp: Pomocy
misia5
Litości. Bez Google powinnaś znać odpowiedzi na te pytania. Nawet moja pociecha potrafi odpowiedzieć na kilka pytań podanych tu przez Ciebie, a ma 5 lat Aż miło się słuchało jej wykładu na temat obróbki wstępnej surowców. A do czego można użyć mleko myślę, że wie nawet dziecko co ma 3 latka