Popołudniowe ploteczki

Obserwuj wątek

Odp: Popołudniowe ploteczki

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
Misiu, poszlam do szopki meza, by przyniesc miarke srednica 26 cm!. Ja swoja forme kupilam w Tesco, w zasadzie to jest zwykla tortownica z wkladka na wieniec. I mialam szczescie, bo akurat byla promocja z 8£ na 5£. A, ze ostatnimi czasy nakupowalam sobie duzo roznych szklanych i ceramicznych form do pieczenia, balam sie, ze maz bedzie brzeczal, ale, o dziwo, bez gadania kupil mi ta forme, z ktorej jestem na prawde bardzo zadowolona. Nie podoba mi sie w niej tylko to, ze galaretka wycieka, po prostu jest nieszczelne i nie moge nalac wiecej galaretki na spod, bo mi przecieknie - mam juz to za soba Szkoda Kingo, ze kupilas sobie tortownice, bo 2 funty wiecej i moze mialabys tortownice z wkladka na wieniec... Ale trudno. A ja mam ochote na piernik jakis, taki delikatny... musze wykombinowac, ale odloze sobie to na inny termin. Na piatek corcia musi przygotowac pirackie przebranie, a jutro wybieram sie do lekarza, wiec pewnie nie wyrobie, a najchetniej rzucilabym sie na lozko i spala do rana... za oknem pada.. a ja w dodatku codziennie wstaje o 4:45.. ale za dwa dni bedzie weekend, i jak o nim mysle, to od razu

Odpowiedz na/ edytuj Popołudniowe ploteczki