-gotować w osolonym wrzątku po kilka sztuk aż wypłyną
-wyjmować łyżka cedzakową i podawać okraszone pozostałą cebulką
Pierogi są duże - lekko nie foremne ( bo nie wałkuję - ale można ) . Normalnie można zrobić mniej ciasta lub dołożyć farszu i zrobić więcej małych pierożków .Ale chciałam pokazać jak można bardzo tanim kosztem zrobić obiad . Pierogi są tak syte , że ja więcej niż 5-6 nie dam rady zjeść .
Odpowiedz na/ edytuj Porady- podpowiedzi na kryzys
Porady- podpowiedzi na kryzys
Obserwuj wątekOdp: Porady- podpowiedzi na kryzys
Babciagramolka
-gotować w osolonym wrzątku po kilka sztuk aż wypłyną
-wyjmować łyżka cedzakową i podawać okraszone pozostałą cebulką
Pierogi są duże - lekko nie foremne ( bo nie wałkuję - ale można ) . Normalnie można zrobić mniej ciasta lub dołożyć farszu i zrobić więcej małych pierożków .Ale chciałam pokazać jak można bardzo tanim kosztem zrobić obiad . Pierogi są tak syte , że ja więcej niż 5-6 nie dam rady zjeść .