Robiłam wczoraj ,,Faszerowane papryki na grzybowo ,, - zostało mi wywaru z duszenia papryk ( na części zrobiłam sos ) .Wykorzystałam go do zrobienia ,,Zupy po paprykowej ,, .
W sumie to chodzi mi o to by podpowiedzieć , że gotując pulpety , warzywa duszone itp nie musimy marnowac wywaru . Doskonale nadaje się na zupę .W tym przypadku okazało się , że smaki tak się fantastycznie zgrały , że będę ta zupkę robić specjalnie .
Odpowiedz na/ edytuj Porady- podpowiedzi na kryzys
Porady- podpowiedzi na kryzys
Obserwuj wątekOdp: Porady- podpowiedzi na kryzys
Babciagramolka
W sumie to chodzi mi o to by podpowiedzieć , że gotując pulpety , warzywa duszone itp nie musimy marnowac wywaru . Doskonale nadaje się na zupę .W tym przypadku okazało się , że smaki tak się fantastycznie zgrały , że będę ta zupkę robić specjalnie .