W głębokim oleju smaży się wygodniej i wieksze ilości porcji - ryba jest chrupka , można robić w cieście tak jak japońską tempurę ( zresztą w resztkach ciasta można zrobić kawałki warzyw ). Na patelni w normalnej ilosci tłuszczu smaży się rybę zdrowszą . Nie polecam na jachcie smażenia w głębokim tłuszczu - wyobraź sobie taki fruwajacy garnek z wrzącym olejem.
Warzyw na zupe w puszkach nie widziałam - tzn mieszanki typu marchew , seler , pietruszka , por - ale moze nie szukałam.
Czekam i pewnie nie tylko ja na relację z rejsu
Odpowiedz na/ edytuj Potrzebny mi PROSTY przepis na rybę. pomocy !
Potrzebny mi PROSTY przepis na rybę. pomocy !
Obserwuj wątekOdp: Potrzebny mi PROSTY przepis na rybę. pomocy !
Babciagramolka
Warzyw na zupe w puszkach nie widziałam - tzn mieszanki typu marchew , seler , pietruszka , por - ale moze nie szukałam.
Czekam i pewnie nie tylko ja na relację z rejsu