Z wiadomych powodów nie będę prowadził "pojedynku" na argumenty, tym bardziej że moje argumenty z przyczyn oczywistych nie zawierają jakichkolwiek zabarwień ekonomicznych. Wasze (jak sama piszesz) na nich się opierają. Ja wiem swoje Wy wiecie swoje i nich tak (póki co) pozostanie.
Jest mi bardzo głupio w sprawie tego "nie odebrania" z pociągu. Przyznam szczerze, że w zacietrzewieniu i wzburzeniu spowodowanym zaistniałą sytuacją nie zauważyłem w naszej dyskusji (na gg) zdania proszącego mnie o tę przysługę. Dopiero teraz przeglądając archiwum, ze wstydem przyznaję , że taka prośba była. Wypada mi tylko ze wstydu zapaść się pod ziemię, co niniejszym czynię.
Pozdrawiam
Bahus
zmieniono 1 raz (ostatnio 03 paź 2009 12:25 przez Bahus)
Problem techniczny
Obserwuj wątekOdp: Problem techniczny
Bahus
Jest mi bardzo głupio w sprawie tego "nie odebrania" z pociągu. Przyznam szczerze, że w zacietrzewieniu i wzburzeniu spowodowanym zaistniałą sytuacją nie zauważyłem w naszej dyskusji (na gg) zdania proszącego mnie o tę przysługę. Dopiero teraz przeglądając archiwum, ze wstydem przyznaję , że taka prośba była. Wypada mi tylko ze wstydu zapaść się pod ziemię, co niniejszym czynię.
Pozdrawiam
Bahus