Nie ma sprawy- za 50 lat to ja będę w kwiecie wieku ( niezorientowanym wyjaśniam że mam w planach żyć 130 lat a potem się zastanowię - a ja swoje plany realizuję i w dodatku pochodze z długowiecznej rodziny ) , więc zupełnie spokojnie będę informować zwiedzających , że Bahus był jednym z założycieli muzeum ustanowionego dla uczczenia niejakiej Buni-Babcigramolki - ,, gwiazdy " Gotujmy.pl, która w swej łaskawości zdecydowała żeby uczcić jego wkład w organizację muzeum umieszczeniem jego portretu w galerii . Podobno ten że Bahus również gotował niestety Buni nie było dane delektować się jego potrawami - ale za to Ci którzy chcą spróbować dań wg przepisów Buni mogą po zwiedzeniu muzeum udać się do prowadzonej przy nim restauracji i spróbować onych ( oczywiście za odpowiednią opłatą ) .Mogą też uczestniczyć w codziennych hymnach pochwalnych ku czci użytkowników Gotujmy.pl którzy niezłomnie pracowali na dobrą opinię strony , która to opinia zaowocowała tak olbrzymią popularnością .
A jak ktoś bardzo chce to może spotkać osobiście Bahusa - to ten Pan siedzący pod portretem pomysłodawcy muzeum i smętnie powtarzający ,,a było mi potrzebne to całe zamieszanie ? znowu inni zgarniaja profity mojej pracy ".
No cóż -nikt z reguły nie wierzy prorokom , ale nie przejmuj się Bahusku ja tam wierzę , ze Gotujmy.pl będzie najlepszym portalem kulinarnym w sieci i to po polsku, angielsku i w innych językach .Bo systematyczna praca czyni cuda - a My staramy się z całych sił by strona była na prawdę dobra
A jak już wycieczki sobie pójdą to strzelimy sobie po z rumianku .
Czy podoba Ci się taka interpretacja twojej przepowiedni
Przepowiednia
Obserwuj wątekOdp: Przepowiednia
Babciagramolka
A jak ktoś bardzo chce to może spotkać osobiście Bahusa - to ten Pan siedzący pod portretem pomysłodawcy muzeum i smętnie powtarzający ,,a było mi potrzebne to całe zamieszanie ? znowu inni zgarniaja profity mojej pracy ".
No cóż -nikt z reguły nie wierzy prorokom , ale nie przejmuj się Bahusku ja tam wierzę , ze Gotujmy.pl będzie najlepszym portalem kulinarnym w sieci i to po polsku, angielsku i w innych językach .Bo systematyczna praca czyni cuda - a My staramy się z całych sił by strona była na prawdę dobra
A jak już wycieczki sobie pójdą to strzelimy sobie po z rumianku .
Czy podoba Ci się taka interpretacja twojej przepowiedni