Przygotowania do ślubu z wielką pompą- help

Obserwuj wątek

Odp: Przygotowania do ślubu z wielką pompą- help

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
Ważne, żeby czuć się dobrze w swoim ciele i w swoim stylu Osobiście nigdy nie założyłabym takiej sukienki, nawet wtedy, jeśli wróciłabym do rozmiaru 34. Nie mój styl.
Jeśli czujesz się atrakcyjnie, to dobrze. Najważniejsze, abyś podobała się sobie i swojemu mężowi. Mieszkając w UK, często widziałam kobiety o rozmiarach XL lub XXL, swobodnie poruszające się w podobnych strojach i zawsze wyglądały na zadowolone z siebie, raczej nigdy - niepewnie. W krajach zachodnich ludzie mogą czuć się swobodnie, istnieje tam inna mentalność, większa tolerancja, a także kultura osobista - bynajmniej ja tak to widzę. W naszym kraju, bardzo nietolerancyjnym i zacofanym, każdy przejaw zakrapiany dozą pewnej odwagi i oryginalności, kończy się najczęściej śmiechami, obmawianiem a nawet chamskimi wyzwiskami - tak jest bynajmniej na wsiach i w małych miasteczkach. Mnie osobiście nie przeszkadza to, że ktoś jest zbyt wyzywająco ubrany. Drażni mnie jednak często zachowanie kobiet, które na siłę chcą zwrócić na siebie ogólną uwagę, czy też podkreślić swój sex-appeal. Bywają naprawdę irytujące, zwłaszcza wtedy, kiedy chcą pokazać, że są ''lepsze'' od innych kobiet w obliczu zainteresowania mężczyzn. Bombardują swoją kokieterią, jakby nie miały nic innego do zaoferowania....Uważam to za wyjątkową głupotę i brak taktu.
Widzę, że cieszysz się ze swojego spadku wagi. Życzę Ci dalszych sukcesów na typ polu, a przede wszystkim wytrwałości

Odpowiedz na/ edytuj Przygotowania do ślubu z wielką pompą- help