Kotlety pożarskie, solianka, ucha, beuf strogonof,suszona ryba no i oczywiście kawior astrachański))Ten ostatni najlepszy na gryczanych blinach ze smietaną.Zawsze mnie zadziwiał wybór i całkiem znosna cena różnych kawiorów.Podawanych na jajeczku, grzance lub blinach.Z napojów Stolicznaja i kwas chlebowy. I mnogosć soków w wielkich butlach: brzoskwiniowych, morelowych, z granatów.
Szczerze mówiąć powszechne sało też niespotykane(nie widziałam tak grubej słoniny nigdzie tylko tam)Solona, osypana przyprawami pokrojona w cieniuteńkie plasterki z plastrem cebuli+ oguriec to najlepsza zagrycha oprócz suszonych ryb.Chleb, zwł czarny ,też ciekawy w smaku.Sledzie iwasi)))I dużo czosnku do wszystkiego))Chyba to wpływ kuchni wschodu.Acha i jeszcze czeriemsza!To dziki, kiszony liściasty czosnek.Śmierdzi okrutnie, ale dobry takoż!
Rosja
Obserwuj wątekOdp: Rosja
naonao
Szczerze mówiąć powszechne sało też niespotykane(nie widziałam tak grubej słoniny nigdzie tylko tam)Solona, osypana przyprawami pokrojona w cieniuteńkie plasterki z plastrem cebuli+ oguriec to najlepsza zagrycha oprócz suszonych ryb.Chleb, zwł czarny ,też ciekawy w smaku.Sledzie iwasi)))I dużo czosnku do wszystkiego))Chyba to wpływ kuchni wschodu.Acha i jeszcze czeriemsza!To dziki, kiszony liściasty czosnek.Śmierdzi okrutnie, ale dobry takoż!