Self-promotion - Promocja własna

Obserwuj wątek

Odp: Self-promotion - Promocja własna

Polpal
  • Polpal

• Przepisy: 153
  • Artykuły: 40
Wypada mi odpowiedzieć skoro ja zapoczątkowałem ten wątek.
Po pierwsze to nie chodzi o to, czy przepis jest umieszczony w Daniach Dnia tylko czy jest wstawiony po prostu na stronę główną w zakładce Polecamy Przepisy. Jeszcze nie tak dawno temu była mowa, że praktycznie każdy przepis ze zdjęciem wpada na stronę główną bo był zalew przepisów bez zdjęcia. Teraz to się zmieniło i który przepis jest wstawiony a który nie zależy od widzimisię moderatora, który(a) potrafi wstawić 4 przepisy pod rząd na koreczki od tego samego użytkownika a nie zauważy np. przepisu schabowe z ananasem.

Jeśli komuś nie zależy czy jego/jej przepis jest wstawiony na str. gł. czy nie - to nie ma żadnej różnicy. Jeśli ktoś się postara i przepis jest porządnie napisany z eleganckim zdjęciem to chciałoby się, żeby jak najwięcej użytkowników ten przepis zobaczyło to tu w grę wchodzi strona główna. I pomimo, że przepisy powoli zsuwają się w dół ta widoczność jest dużo większa niż gdy przepis jest zmieszany w stu tysiącach innych przepisów.

Pomysł Buni jest interesujący i uczciwy, wszystkie przepisy ze zdjęciem z dnia poprzedniego są automatycznie zmieniane np. co 30 minut, tylko kwestia czy właściciele tego bloga (sorry, portalu) będą skłonni do takiej zmiany.

Odpowiedz na/ edytuj Self-promotion - Promocja własna