Proponuję upiec albo na parze, bo bez sensu jest smażenie bez oleju, albo na patelni grillowej. Chyba, że konkretnie zależy Ci na tej skórce, która się wytwarza w czasie smażenia. Ale i tak lepiej zrobić jakąś zapiekankę z pomidorami zamiast bawić się w te papiery, bo to niebezpieczne, w szkole na technologii gastronomicznej tak robiliśmy smażąc ryby, ale i tak potrzebna jest niewielka ilość oleju, albo papier co jest nasiąknięty czymś co przypomina wosk. Tyle fajnych przepisów na kurczaka pieczonego, gotowanego, gotowanego na parze jest na tej stronce, po co się tak niebezpiecznie bawić?
Odpowiedz na/ edytuj Smażenie bez tłuszczu na zwykłej patelni
Smażenie bez tłuszczu na zwykłej patelni
Obserwuj wątekOdp: Smażenie bez tłuszczu na zwykłej patelni
k.tyczynski