Tyle jest sushi ile szkół!
wiecie California jest "odwrócone"
Mnie w sushi w kręcił świetny dokument "Iro sni o sushi" którego serdecznie polecam i jest naprawdę piękny ale może zdołować domowych "sushimakerów"
Swoją drogą jakiego octu ryżowego używacie? Ja parę sprawdziłem i najbardziej pasuje mi ten do Blue Dragona bo jest idealnie intensywny do mojego podniebienia ale może ktoś mi poleci coś czego jeszcze nie probowałem?
Sushi
Obserwuj wątekOdp: Sushi
Horsti
wiecie California jest "odwrócone"
Mnie w sushi w kręcił świetny dokument "Iro sni o sushi" którego serdecznie polecam i jest naprawdę piękny ale może zdołować domowych "sushimakerów"
Swoją drogą jakiego octu ryżowego używacie? Ja parę sprawdziłem i najbardziej pasuje mi ten do Blue Dragona bo jest idealnie intensywny do mojego podniebienia ale może ktoś mi poleci coś czego jeszcze nie probowałem?