Najlepsza woda do gotowania to tzw.miękka która zawiera małe ilości soli wapnia i magnezu. Woda musi być pozbawiona wszelkich zanieczyszczeń,gdyż te niekorzystnie wpływają na barwę,smak i walory zdrowotne pokarmów, napojów zimnych czy gorących. Filtracja wody w dzbankach BRITA trwa kilka chwil, dzięki czemu możemy szybko cieszyć się smaczną wodą. Warzywa,ziemniaki,kasze,makarony itd. gotuję przefiltrowanej wodzie, dlatego moja rodzina cieszy się dobrym zdrowiem i samopoczuciem. Co jest dla mnie bardzo ważne.
Do przygotowania porannej herbaty używam przefiltrowanej wody. Taka woda sprawia, że herbata ma niepowtarzalny smaku, aromat i jest bardziej przejrzysta.
Test dzbanków BRITA
Obserwuj wątekOdp: Test dzbanków BRITA
eluchap
Do przygotowania porannej herbaty używam przefiltrowanej wody. Taka woda sprawia, że herbata ma niepowtarzalny smaku, aromat i jest bardziej przejrzysta.
BRITA dziękuję że jesteś ze mną