10.08-
Dzbanek :
Zrobiłam ,, Shake jaśminowo-bananowy " na bazie filtrowanej wody i z kostkami lodu z takiej wody. Od chwili kiedy używam cały czas wody filtrowanej ( do gotowania , napojów i we wszystkich celach kulinarnych ) mam wrażenie , że smaki potraw są bardziej wyraziste .Nie wiem czy wpływa na to czystość wody i brak zanieczyszczeń które mogły by wpływać na smak czy moje pozytywne nastawienie ? Zresztą nie ważne - ważne , że rezultat jest pozytywny.
Pojemnik próżniowy do żywności.
Trzy dni temu zamknęłam w pojemniku: Kaszankę, szczypior, pól pomidora, wędzone udko z kurczaka i plasterki sera do tostów .Po trzech dniach wszystko wygląda i pachnie jak w chwili kiedy wkładałam.
Testowanie produktów DAFI rozpoczęte
Obserwuj wątekOdp: Testowanie produktów DAFI rozpoczęte
Babciagramolka
Dzbanek :
Zrobiłam ,, Shake jaśminowo-bananowy " na bazie filtrowanej wody i z kostkami lodu z takiej wody. Od chwili kiedy używam cały czas wody filtrowanej ( do gotowania , napojów i we wszystkich celach kulinarnych ) mam wrażenie , że smaki potraw są bardziej wyraziste .Nie wiem czy wpływa na to czystość wody i brak zanieczyszczeń które mogły by wpływać na smak czy moje pozytywne nastawienie ? Zresztą nie ważne - ważne , że rezultat jest pozytywny.
Pojemnik próżniowy do żywności.
Trzy dni temu zamknęłam w pojemniku: Kaszankę, szczypior, pól pomidora, wędzone udko z kurczaka i plasterki sera do tostów .Po trzech dniach wszystko wygląda i pachnie jak w chwili kiedy wkładałam.