Tu serwis chwalimy :D

Obserwuj wątek

Odp: Tu serwis chwalimy :D

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
Hehe, oj i znowu o mnie plotkujecie za plecami! Przyznam, ze juz nawet boje sie pomyslec o tym, co inni w tym momencie pisza o mnie, ale juz nie publicznie... Coz w sumie nie warto tracic czasu na rozmyslanie co inni o nas mysla. Byc soba i postepowac wedlug swojego sumienia, a nieprzyjaciol - niestety, chyba kazdy z nas ma - ignorowac. Kubeczkow mam tak wiele, ze juz nie wiem co z nimi zrobic, szafki mi sie uginaja, kupic nikt ode mnie ich nie chce, maz grozil, ze je powyrzuca! Bahus mi sie tak jakos nawinal, na niego padlo i juz. No dobrze - chcialam go przekupic, zeby mi 5 zawsze wystawial, wiece mam na tym tle hopla, musze byc najlepsza i juz, no bo przeciez jestem the best, nieprawdaz? No i moi wrogowie nie spia!

Dobrze juz milkne. To co napisalam powyzej to jest oczywiscie zart. Po prostu chcialam komus zrobic niespodzianke i raczej mialo to na celu delikatne okazanie szacunku odnosnie doswiadczenia, wiedzy i umiejetnosci kulinarnych Bahusa. Ten czlowiek byl i jest, zawsze dla mnie mily, choc juz kilkakrotnie dalam mu pstryczka w nos, to bylo dosc dawno temu. I wcale nie bede sie bronic, ze ja zawsze postepuje nienagannie. Czasami ulegam wplywom innych osob, ulegam sugestiom i manipulacjom, i nie twierdze, ze zawsze mam racje i zdarza mi sie popelniac gafy i bledy. Oczywiscie jest to rodzaj mojej slabosci, ale dobrze, ze chociaz po czasie zdaje sobie sprawe z moich niewlasciwych posuniec. I tak jak mnie sie cos nie podoba, tak samo moje posuniecia nie musza odpowiadac kazdemu. Kazdy ma swoje zycie, swoje przekonania, gusta, przyzwyczajenia, slabosci, wady, ale i zalety. Nie ma ludzi idealnych, ale sztuka jest widziec czlowieka w innym czlowieku. Ktos mysli sobie, ze jestem lizusem - trudno, ktos inny moze sobie myslec, ze chce zjednac sobie przychylnosc - trudno, lub szukam sojusznikow w walce o nagrody itp - prosze bardzo. Kazdemu zostawiam wolny wybor w opinii o mnie, ale na tych ktorych cenie i lubie, po prostu mi zalezy. Jeszcze sie taki nie urodzil, co by kazdemu dogodzil. Mam tu grupke przeciwnikow, dlatego tez staram sie byc ostrozniejsza w kontaktach, wciaz sie tego ucze, i wiem, ze jeszcze nie raz sie rozczaruje.

Dziekuje wszystkim za mile slowa i nie slodzcie mi juz tak, bo spale sie z .

Odpowiedz na/ edytuj Tu serwis chwalimy :D