Dyskusja i pytania rzeczowe i konkretne, tak więc włączam się do dyskusji.
Ciekawe byłoby, gdyby naprawdę rzetelnie ktoś obiektywnie ocenił NASZ portal, "zainstalowane" przepisy i "antyprzepisy" tzn. te które są (...) nie wiem jak to nazwać, moze "kulionarnym chłamem"
Oczywiście, może też ktoś odpowiedzieć mi: nikt cię tu nie trzyma, idź tam gdzie jest lepij (lub jeszcze inaczej) ...
Może , owszem tylko takim zdaniem ten ktoś sam się określi.
Dlatego apeluję raz jeszcze idiotyczne pseudoprzepisy sa tak samo śmieciem jak i plagiaty i powinny być krytykowane, strona więcej zyska ilością rzetelnie sporządzonych przepisów (jak i ich WŁAŚCIWĄ! klasyfikacją i zaliczaniem do właściwych grup!) aniżeli masa bzdur powstałych w głowach, ktore mają na celu tylko gromadzenie punktów rankingowych, no i wątpliwy w tym przypadku, tytuł "...mistrza kuchni".
Pozdrawiam wszystkich, którym zależy na TEj , na NASZEJ STRONIE i jej wysokim poziomie.
Kazik
Tu serwis ganimy :|
Obserwuj wątekOdp: Tu serwis ganimy :|
Ciekawe byłoby, gdyby naprawdę rzetelnie ktoś obiektywnie ocenił NASZ portal, "zainstalowane" przepisy i "antyprzepisy" tzn. te które są (...) nie wiem jak to nazwać, moze "kulionarnym chłamem"
Oczywiście, może też ktoś odpowiedzieć mi: nikt cię tu nie trzyma, idź tam gdzie jest lepij (lub jeszcze inaczej) ...
Może , owszem tylko takim zdaniem ten ktoś sam się określi.
Dlatego apeluję raz jeszcze idiotyczne pseudoprzepisy sa tak samo śmieciem jak i plagiaty i powinny być krytykowane, strona więcej zyska ilością rzetelnie sporządzonych przepisów (jak i ich WŁAŚCIWĄ
Pozdrawiam wszystkich, którym zależy na TEj , na NASZEJ STRONIE i jej wysokim poziomie.
Kazik