Tu zgłaszamy problemy

Obserwuj wątek

Odp: Tu zgłaszamy problemy

Babciagramolka
Bajtek - Henia ma rację - problem jest te przepisy zebrać . Pewnie że ciekawiej się oglada przepisy ze zdjęciami - ale bez przesady . Ale co do ilości wstawianych przepisów . To pomyśl - ja np. mam opracowane ze zdjeciami ponad 1500 przepisów . Gdybym chciała wstawic je na jakąś nową stronę to co ? mam wstawiać po 1 dziennie ? Chcąc się zadomowić na stronie i wstawić swoje przepisy muszę to zrobić hurtowo i to jak najszybciej i właśnie w nocy kiedy jest najmniej użytkowników . Potem już dodaje sie na bierząco .
Mówię tu cały czas o normalnych użytkownikach którzy wstawiają swoje przepisy opracowywane latami ( zwróć uwagę piszę opracowywanych a nie zbieranych ) .Ocena tego czy przepis jest ciekawy czy nie jest bardzo względna - bo zależy od upodobań kulinarnych , umiejętności , wieku . To co dla jednego jest oczywistością i denerwuje sie po co ktoś to wstawia i jeszcze bez zdjecia - dla drugiego będzie super ( bo wreszcie normalne przepisy bez udziwnień i na umiejętnosci i kieszeń tego kogoś ) .
Polecam ,, szperactwo ,, - ja skupiam się na nowościach otwierając tylko to co mnie zaciekawi nazwą lub miniaturką ( oczywiscie w dniach kiedy mam dyżur z konieczności patrzę na wszystkie ) .
A że na stronie pojawia się dużo przepisów - a no ,,jesteśmy ,, popularni i co raz wiecej nowych użytkowników się pojawia .
Miłego dnia

Odpowiedz na/ edytuj Tu zgłaszamy problemy