Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

Obserwuj wątek

Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

Babciagramolka
Majkel a ja Ci powiem , że łatwo jest krytykować .Akurat ja pomagam czasem przy sprawdzaniu przepisów i wiem co to za mordęga ( i ile ich jest dziennie do sprawdzenia ) .A przecież działanie strony to nie tylko sprawdzanie nowych przepisów .Wstawiamy zdjęcia , edytujemy przepisy - a jak myślisz samo to się robi .Nie wiem ile osób przy tym pracuje ale chyba nie ,,kwitną " przy klawiaturze przez 24 godziny .
Od ubiegłego roku tyle się zmieniło na stronie. Przepisy pojawiają się w miarę wstawiania ( po kilku godzinach ) - reszta też działa .Może nie idealnie ale działa .Może trochę pobądź na stronie , poudzielaj się a dopiero zaczynaj krytykować .
Nie jestem moderatorem i nie mam pojęcia ile pracy wkładają w to by strona działała prawidłowo ale potrafię sobie wyobrazić , że nie jest to proste i wymaga dużo pracy .Więc może nie będziemy od razu ,, ganić '- a po prostu pomożemy tyle ile umiemy i mamy czas .W końcu to wszystkim nam chyba zależy na tym by było tu sprawnie , miło i sympatycznie .

Odpowiedz na/ edytuj Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu