Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

Obserwuj wątek

Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

Bahus
  • Bahus

• Przepisy: 624
  • Artykuły: 5
Buniu, zawsze sobie ceniłem i cenię Twój zdrowy rozsądek i głęboki takt jakim obdarzasz swoich respondentów (chodź dla adwersarzy również potrafisz być okrutna ) Biorąc powyższe pod uwagę bardzo chętnie podejmę z Tobą polemikę.
Mój post dotyczył tylko "sprawy" Heni więc proszę nie generalizuj. O tym że Tit rozmawiała z innymi użytkownikami to wiem i chwała jej za to. Nigdy nikogo nie próbowałem nigdzie przeciągać. Czasami tylko zaprzyjaźnionym forumowiczom wskazywałem możliwość uczestniczenia w innej TEŻ fajnej stronce czy portalu. Pomyśl logicznie jaki miałbym cel w przeciąganiu? Masz prawo nie lubić innych forów za "fajerwerki" czy z innych powodów. Każdy sobie wybiera to co lubi. Ja czasami lubię kontrowersyjne wątki a nawet (rozsądne) sprzeczki Czasami jednak mam ochotę się wyciszyć i dlatego jestem aktywny na dwóch forach , tym bardzo "tętniącym" jak i tym "wyciszonym" jakim jest forum gotujmy.pl.
Parafrazując: nie rozczarowałaś mnie nawet troszkę...Twoje opinie wynikały li tylko z niepełnej znajomości moich intencji.

zmieniono 1 raz (ostatnio 05 cze 2010 13:58 przez Bahus)
Opis: Oddany Przyjaciel, który odszedł do krainy wiecznego szczęścia.

Odpowiedz na/ edytuj Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu