Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

Obserwuj wątek

Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

mania
  • mania

• Przepisy: 72
  • Artykuły: 0
"Moderator czy osoba sprawdzająca nie ocenia przepisów pod tym kątem , a jedynie sprawdza ( nie zawsze jest w stanie wszystko wyłapać ) czy nie ma tam napisanych wulgaryzmów , epitetów , treści obraźliwych czy absolutnie nie logicznych , albo ewidentnych plagiatów."

No i wlasnie o tym mowa "absolutnie nie logicznych" przepisow jest mnustwo na tej stronie i gdyby taki wlasnie nie logiczny przepis nie byl dopuszczony nie byloby wogole tematu, ani zadnych klotni , no ale nie ja o tym decyduje .
A co do tego komentowania takich wlasnie "PRZEPISOW" to nadal uwazam ze nie sa warte nawet czytania ich do konca , nie mowiac juz o komentarzu .
Jezeli ktos uwaza sie za bardziej doswiadczonego kucharza niz taka wlasnie osoba ,ktora dodaje przepis beznadziejny , nie nadajacy sie wogole do czytania nie mowiac juz o ugotowaniu czegokolwiek na jego podstawie to po co znizac sie do poziomu tak niskiego i dodawac komentarz Nie lepiej aby ta/te osoby zostala/ly modreratorem i wylapywala takie wlasnie gnioty , ktore zanizaja poziom strony
Niektore osoby twierdza ze te wlasnie"przepisy" sa dodawane tak zwanym ciurkiem , tylko po to zeby zdobyc nagrody i zapewne maja w 100% racje ! I wlasnie dlatego powinny byc USUWANE TAKIE PRZEPISY .A zeby dostac nagrode za np.awans przepisy powinny byc dokladne i ze zdjeciem ( nie skopiowanym oczywiscie i to juz mam nadzieje powtrzymaloby takich ludzi od dodawania gniotow, a tym samym do rozdawania bezmyslnego nagrod , na lewo i prawo.
Ach... nie wiem wogole po co to wszystko , takie awantury o takie bzdury to troche dziecinada jak dla mnie jest, a z tego co zdazylam zauwazyc to chyba sami dorosli ludzie sa na tym portalu.No chyba , ze sie myle

Odpowiedz na/ edytuj Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu