Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

Obserwuj wątek

Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

Babciagramolka
Margolata- bardzo proszę o kontakt na PW . Jeżeli jest tak jak mówisz , że to ktoś przywłaszczył Twoje zdjęcie i wstawił na inna stronę to chętnie przekażę w Twoim imieniu zgłoszenie plagiatu w stosunku do osoby która to zrobiła , a twoje zdjęcie odblokuję .
Z tego co pamiętam to ja spotkałam ten przepis i zdjęcie na bloogu o kulturze ( Słowian , narodów Kaukazkich i innych )
http://bialczynski.wordpress.com/2010/08/10/gata-i-midzurum-kilka-smacznych-kaskow-z-gor-czarnych-kaukow-kuchnia-ormianska-azerska-gruzinska-kurdyjska/

No to teraz będę się kajać

Moja wina .To ja przez przypadek trafiłam na to zdjęcie na tym bloogu ( dat zamieszczenia nie sprawdziłam ) . Na mózg mi chyba padło. Z góry założyłam większą wiarygodność znanego blooga niż naszej koleżanki .Do głowy mi nie przyszło że to mogło działać odwrotnie . Przepis oczywiście odblokowałam. Margolatko- padam plackiem i przepraszam jeszcze raz . Gorzej , że nie znalazłam możliwości skontaktowania się z prowadzącym blooga , żeby to zgłosić .Może ktoś kto jest lepszy z informatyki mi pomoże - zerknijcie prosze pod podany link - może ja czegos nie widzę ( z reguły jest działka kontakt lub napisz do mnie - a tu nic takiego nie ma ) .
Teraz to ja na siebie się powściekam.

zmieniono 2 razy (ostatnio 26 sie 2010 21:30 przez Babciagramolka)

Odpowiedz na/ edytuj Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu