A ja obiema rekami podpisuje sie pod wypowiedziami Buni i zewy. Sama wielokrotnie zglaszalam kopiowane przepisy i nieuczciwych ,,kucharzy,, czy to na priv czy na forum do tego przeznaczonym i powiem Ci tyle Kathlyn : najwiecej szumu o to najczesciej robia ci nieuczciwi ,lacznie z obrazliwymi komentarzami na profilach tych ktorzy smieli odkryc ich oszustwa.Osoby ktore przez pomylke zostaly posadzone o plagiat ,grzecznie to wyjasniaja i nie obrazaja sie.Ten portal kulinarny jest najbardzej odwazny w walce z plagiatami i chwala mu za to.Na innych albo nie ma reakcji na zglaszane plagiaty albo jeszcze potepia sie tego co zglasza,wiem co mowie.
Tu nie ma miejsca dla nieuczciwych i bardzo dobrze.I tak jak Bunia po udowodnieniu plagiatu blokowala bym konto , bo im dalej, plagiatorzy robia sie coraz bardziej sprytni,lacza po dwa albo wiecej przepisow niejednokrotnie tworzac bzdure i nawet na zadane pytanie nie potrafia odpowiedziec i smieja sie z nas bo czuja sie bezkarni........dla nich tylko nagrody sie licza....Ja uwazam ze osoba ktorej udowodniono plagiat nie powinna byc brana pod uwage ani w konkursach ani w jakichkolwiek zdarzeniach gdzie w gre wchodza nagrody.
I jeszcze jedno....czy zglasza sie na priv czy na forum zawsze jest do tego podstawa.....
Odpowiedz na/ edytuj Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Obserwuj wątekOdp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Tu nie ma miejsca dla nieuczciwych i bardzo dobrze.I tak jak Bunia po udowodnieniu plagiatu blokowala bym konto , bo im dalej, plagiatorzy robia sie coraz bardziej sprytni,lacza po dwa albo wiecej przepisow niejednokrotnie tworzac bzdure i nawet na zadane pytanie nie potrafia odpowiedziec i smieja sie z nas bo czuja sie bezkarni........dla nich tylko nagrody sie licza....Ja uwazam ze osoba ktorej udowodniono plagiat nie powinna byc brana pod uwage ani w konkursach ani w jakichkolwiek zdarzeniach gdzie w gre wchodza nagrody.
I jeszcze jedno....czy zglasza sie na priv czy na forum zawsze jest do tego podstawa.....