Buniu niestety, mimo wielkiej sympatii jaką Cię darzę, w powyższej kwestii nie mogę się niestety z Tobą zgodzić.
Piszesz: (cytuję)
"Przepis na tosty ze szczypiorkiem ciekawy - zapiekanie dwa razy spowoduje , że szczypior nie będzie zupełnie klapniety a z sera zrobi się rumiana skorupka ."
Może to i prawda ale jednak nadal nie jest to przepis. Myślę, że bardziej by się sprawdził jako porada.
Jak zaparzyć herbatę czy nie przypalić mleka też można pięknie opisać i na pewno wiele osób z tego opisu skorzysta. Ale czy to będzie przepis? Myśle że, to będzie tylko porada.
Znam się trochę na gotowaniu i sądzę, że takie "przepisy" nie powinny się znaleźć na równi z innymi, naprawdę doskonałymi. Nie można wszystkiego wrzucać do jednego worka i przyznawać punkty "po równo".tylko dlatego, że ktoś czegoś nie potrafi i tego typu "przepis" może mu się przydać. To strona kulinarna i pewien poziom powinien być zachowany. Dla bardzo początkujących są inne odpowiednie dla ich umiejętni\ości stronki.
Odpowiedz na/ edytuj Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Obserwuj wątekOdp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Bahus
Piszesz: (cytuję)
"Przepis na tosty ze szczypiorkiem ciekawy - zapiekanie dwa razy spowoduje , że szczypior nie będzie zupełnie klapniety a z sera zrobi się rumiana skorupka ."
Może to i prawda ale jednak nadal nie jest to przepis. Myślę, że bardziej by się sprawdził jako porada.
Jak zaparzyć herbatę czy nie przypalić mleka też można pięknie opisać i na pewno wiele osób z tego opisu skorzysta. Ale czy to będzie przepis? Myśle że, to będzie tylko porada.
Znam się trochę na gotowaniu i sądzę, że takie "przepisy" nie powinny się znaleźć na równi z innymi, naprawdę doskonałymi. Nie można wszystkiego wrzucać do jednego worka i przyznawać punkty "po równo".tylko dlatego, że ktoś czegoś nie potrafi i tego typu "przepis" może mu się przydać. To strona kulinarna i pewien poziom powinien być zachowany. Dla bardzo początkujących są inne odpowiednie dla ich umiejętni\ości stronki.