Twarde mięso w gulaszu

Obserwuj wątek

Odp: Twarde mięso w gulaszu

misia53
  • misia53

  • Posty: 7268
  • Przepisy: 345
  • Artykuły: 0
Dziewczyny ,ale twarde mięso to jeszcze nic ,bo można go przekręcić i jeszcze coś zrobić .,,,a jak mi się trafiło już niejednokrotnie kupić i żeberka i boczek a ostatnio schab nie nadające się do niczego . Mało tego mąż chciał garnek i patelnię wyrzucić (tylko nowej by nie kupił). Otóż mówią niektórzy ,że to mięso z knura ale tak naprawdę to nie wiem z czego to jest ,w kazdym razie po surowym nie można nic poznać jak się wrzuci na gorące - wodę albo tłuszcz to cały dom szczochami smierdzi - o fuj ! wszystko do wyrzucenia!

zmieniono 1 raz (ostatnio 05 sie 2010 16:25 przez misia53)

Odpowiedz na/ edytuj Twarde mięso w gulaszu