*
Małżeństwo to zwycięstwo wyobraźni nad rozumem.
Drugie małżeństwo to zwycięstwo nadziei nad doświadczeniem.
*
Ożenić się, to jak pójść do restauracji z przyjaciółmi:
Zamawiasz to co chcesz, potem widzisz co wzięli inni i żałujesz, że tego nie masz.
*
Po kłótni, mąż mówi do żony: "Jaki ja byłem głupi żeniąc się z tobą !".
Ona odpowiada:
"Tak mój drogi, ale ja byłam zakochana i nie zauważyłam".
*
Mężczyzna jest niekompletny, dopóki się nie ożeni. Jak to zrobi jest już naprawdę skończony.
*
Mały chłopiec zapytał ojca: "Tato, ile kosztuje ślub?"
Ojciec odpowiedział: "Nie wiem synu, jeszcze płacę".
*
Młody syn do taty: "Czy to prawda, że w niektórych częściach Afryki mężczyzna nie zna swojej żony do momentu, aż się z nią ożeni?".
Ojciec odpowiedział: "To się dzieje w każdym kraju, synu."
*
Pewien mężczyzna powiedział: "Nie wiedziałem na czym polega prawdziwe szczęście, dopóki się nie ożeniłem. Niestety, potem było już za późno"
*
Gdyby mężczyźni się nie żenili, szli by przez życie w przekonaniu, że nie popełnili żadnego błędu.
*
Tylko dla ponuraków ...
Obserwuj wątekOdp: Tylko dla ponuraków ...
*
Małżeństwo to zwycięstwo wyobraźni nad rozumem.
Drugie małżeństwo to zwycięstwo nadziei nad doświadczeniem.
*
Ożenić się, to jak pójść do restauracji z przyjaciółmi:
Zamawiasz to co chcesz, potem widzisz co wzięli inni i żałujesz, że tego nie masz.
*
Po kłótni, mąż mówi do żony: "Jaki ja byłem głupi żeniąc się z tobą !".
Ona odpowiada:
"Tak mój drogi, ale ja byłam zakochana i nie zauważyłam".
*
Mężczyzna jest niekompletny, dopóki się nie ożeni. Jak to zrobi jest już naprawdę skończony.
*
Mały chłopiec zapytał ojca: "Tato, ile kosztuje ślub?"
Ojciec odpowiedział: "Nie wiem synu, jeszcze płacę".
*
Młody syn do taty: "Czy to prawda, że w niektórych częściach Afryki mężczyzna nie zna swojej żony do momentu, aż się z nią ożeni?".
Ojciec odpowiedział: "To się dzieje w każdym kraju, synu."
*
Pewien mężczyzna powiedział: "Nie wiedziałem na czym polega prawdziwe szczęście, dopóki się nie ożeniłem. Niestety, potem było już za późno"
*
Gdyby mężczyźni się nie żenili, szli by przez życie w przekonaniu, że nie popełnili żadnego błędu.
*