Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu

Obserwuj wątek

Odp: usuńcie moje konto

Henia
  • Henia

• Przepisy: 281
  • Artykuły: 1
margolbn napisał(a):

Jak wyżej usuńcie moje konto ponieważ to jest wszystko nie sprawiedliwe zostałam posądzona o plagiat bo zdjęcia zrobione z gazety! A ja je po prostu ładnie obrobiłam bo mam kiepski aparat w telefonie! Złe traktowanie zmusza mnie do opuszczenia was

Nie, nie złe traktowanie, moja pani ale PODŁOŚĆ którą pani zrobiła!Pani mówi o niesprawiedliwym osądzie?! Chce pani być na portalu i mając 5 przepisów ocenionych przeze mnie na 3 - 4 stawia mi pani 1 na 99 przepisach?! Zamiast wytłumaczyć się, wyjaśnić i usunąć zdjęcie, bo ono jest rzeczywiście zrobione aparatem i do tego nikt nie ma zastrzeżeń, ale zrobione jest nie potrawie ale ZDJĘCIU (a o obróbce nich pani nawet nie wspomina!) pani bawi się w stawianie czerwonych łapek i trzepie 1 na wszystkich moich przepisach. Nie pani pierwsza i ja to przeżyję, nie jestem tu dla ocen, ale otwarcie mówię, że złożyłam do osób zarządzających portalem prośbę o usunięcie pani stąd.Skoro nie przyszła tu pani podzielić się swoją wiedzą kulinarną a robić zamęt, lepiej żeby tu pani nie było! Zresztą to co pani zrobiła jest naruszeniem regulaminu i dlatego pani nie podaruję!
I te teksty o sprawiedliwości i złym traktowaniu proszę sobie między bajki włożyć!
Żegnam!

Odpowiedz na/ edytuj Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu