Uważajcie, zemsta będzie bolesna :-)

Obserwuj wątek

Odp: Uważajcie, zemsta będzie bolesna :-)

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
Przede wszystkim droga halino, nie jestes tutaj osoba, ktora powinna podsumowywac czyjakolwiek inteligencje. Jak zauwazylas, nikogo to tutaj nie obchodzi a Ty z pewnoscia nie nalezysz do osob, ktore wioda prym w tym zakresie , co zreszta niejeden z nas zauwazyl na forum. Wypowiadac sie tez trzeba umiec, a jak sie nie ma zdolnosci oratorskich, to niskolotny belkocik zostawiamy za drzwiami swoich domów. Od dluzszego czasu mam wobec Ciebie konkretne podejrzenia i jestem w 99% przekonana, ze to Ty ukrywasz sie pod pseudonimem wiosenka50. Siejesz negatywne emocje, wprowadzasz niechec do swojej osoby, wtykajac nosa w miejsca, w ktorym nikt nie chce go ogladac. Przyjrzyj sie sobie: najprawdopodobniej czerpiesz niezdrowa satysfakcje z poniewierania pracy i zaangazowania jaka czerpiemy z przygotowywania potraw, w ktore wkladamy wiele poswiecenia, czasu i serca. W momentach, kiedy Twoje ukryte poczynania zostaja w pewien sposob uwypuklone (oczywiscie nie mamy 100% pewnosci, choc moderatorzy mogliby to sprawdzic), Ty z bezczelna szyderczoscia i wzniosloscia wkraczasz ze swoimi 5 groszami. Nie chcemy tutaj takich osob i nie chcielabym miec takich, w swoim otoczeniu. Przykro mi, ze osoba duzo starsza ode mnie jest bardziej niedojrzala intelektualnie od niejednej osoby mlodszej ode mnie, ktora znam, cenie i szanuje. To nie my siejemy tutaj zamieszanie, bo wiekszosc osob ocenia nasze przepisy wysoko. Wielokrotnie dostalam bardzo pozytywne opinie od osob, ktore sporzadzily proponowane przeze mnie daniai i to jest dla mnie ocena mojej pracy. Skoro dostalas jedynki - a wiem, jak wygladaja Twoje przepisy, najwyrazniej na nie zasluzylas, i moze konsekwencja Twojej zazdrosci o rewelacyjne przepisy, jest wlasnie atak z ukrytego konta i bombardowanie jedynkami. Zreszta kto nie wierzy, czy halina to wiosenka50, niech wejdzie na watek o maseczkach, otworzony przez haline i sam sie przekona...

Odpowiedz na/ edytuj Uważajcie, zemsta będzie bolesna :-)