W trosce o miłą atmosferę na stronie

Obserwuj wątek

Odp: W trosce o miłą atmosferę na stronie

Babciagramolka
Mysiuniu miło mi , że tak o mnie piszesz .Chciałam tylko sprostować - chyba nie do końca zgadzamy się co do tekstu który zaczął ten wątek. Otóż jest tak : chodziło mi o to by jesli wyłapiemy jakis plagiat lub uważamuy, że zdjecie może być skanem lub cos podobnego to nie powinniśmy tego pisać na forum jako pewnik przed sprawfdzeniem . Proponowałam by zgłaszać to na pocztę do mnie , Heni lub Cherry - bo to my zajmujemy się sprawdzaniem przepisów przed wstawieniem na stronę i takimi wyłapanymi sprawami. My mamy wtedy możliwość zwrócić sie do autora prywatnie podając zastrzeżenia do przepisu , zadac pytanie itp- poinformowac czemu przepis blokujemy. Wtedy o sprawie wiem ja ( lub inna osoba moderująca ) i autor .I jeśli jest to wynik tego ze ktoś wstawił na innej stronie ten przepis pod innym nickiem wcześniej to udowodni to i przepis się pojawi. Jak skopiował przepis czy zdjecie i wstawił tu bo nie wiedział , że tak nie wolno - to nie robimy mu wstydu publicznie . Chodzi o to by nie przenosić od razu wszystkiego na forum bo potem robi się nieprzyjemnioe. Z tego co piszesz wynika że dostałaś jakąś informację na pocztę i nie zgadzasz się z nią .Zawsze możesz przeciez wyjaśnić sytuację - przedstawić swoje racje .Uwierz , że nikt tu nie chce nikomu zrobić przykrości - taka juz rola niektórych , ze dla czytelności i wiarygodności strony czasem trzeba interweniować. Pozdrawiam i cieszę się , że zostałaś .

zmieniono 1 raz (ostatnio 16 wrz 2010 09:59 przez Babciagramolka)

Odpowiedz na/ edytuj W trosce o miłą atmosferę na stronie