Reniu to nie tylko Ty ,, obrywasz " inni też - ja dostałam za pomysł mrożenia placków ziemniaczanych i odgrzewanie ich w razie ,, godziny W " .Inni za to , że kupują Fetę w kostkach bo powinno się tylko oryginalną w plasterkach podawać bo jak nie to jest nieelegancko ( a jak ktoś mieszka na wsi gdzie takiej nie ma to może sobie pojechać do miasta - to już z debaty na PW jak zapytałam co ma zrobić ktoś kto do oryginału nie ma dostępu ) . Tu już nie chodzi o krytykę przepisów bo do tego każdy ma prawo ale o ton ( usłyszałam , że może to ja niegrzecznie czytam to co ta osoba pisze na tezę , że nie wszystkim się taki ton może podobać i może po to by nie psuć atmosfery na stronie pisać po prostu porady na forum )
Muszę Wam się przyznać , że już różne burze na stronach widziałam ale czegoś takiego jeszcze nie . Totalnie zgłupiałam - nie mam argumentów .Chyba powinnam poszukać pomocy specjalisty Czy jest tu Bahus Podporo argumentów - jak się z Tobą ,, żarłam " tak teraz stawioam i pomocy proszę . Ratuj nas ,, chopie " bo same temu rumowi i reszcie nie damy rady.
Odpowiedz na/ edytuj W trosce o miłą atmosferę na stronie
W trosce o miłą atmosferę na stronie
Obserwuj wątekOdp: W trosce o miłą atmosferę na stronie
Babciagramolka
Muszę Wam się przyznać , że już różne burze na stronach widziałam ale czegoś takiego jeszcze nie . Totalnie zgłupiałam - nie mam argumentów .Chyba powinnam poszukać pomocy specjalisty Czy jest tu Bahus Podporo argumentów - jak się z Tobą ,, żarłam " tak teraz stawioam i pomocy proszę . Ratuj nas ,, chopie " bo same temu rumowi i reszcie nie damy rady.