Bahus- nie żartuj - Administratorzy mają na prawdę problem. Sam wiesz ,że nie wystarczy ,że się wie o tym ,że ktoś jest złośliwy i dokucza innym - trzeba to udowodnić .A to co ostatnio się dzieje przechodzi wszelkie granice . Kilka kont już zablokowano - ale odrastaja jak grzyby po deszczu. I nie ma co ironizowac bo sprawa jest poważna . Ja przynajmiej nie widzę nic zabawnego w tym , że ,, starzy " użytkownicy dostają 1 hurtowo bo ktoś wlazł na stronę i się bawi . Chyba lepiej , że razem się przeciw takim ,, umilaczom " konsolidujemy ,niż by każdy miał z tym walczyć sam. Wiem , że masz poczucie humoru ale proszę nie bagatelizuj poważnych spraw bo to tylko woda na młyn dla tych których bawi dokuczanie innym .
Nie zgadzam się na to by tolerować takie zachowania i będę o tym pisać i walczyć o spokój na stronie . A proszę o to by pisać o tym do mnie na PW bo o to prosili moderatorzy by zgłaszać problemy zbiorczo bo tak jest łatwiej Adminom .
Wiem , że zajmuję się mało rozrywkowymi sprawami- wolała bym czasem ,,poszaleć " na wątku rumowym - ale jak myślisz co się będzie działo jak pozwoli się trolom na chamstwo ? Kogo bedzie bawić zabawa w innych wątkach jak mu ktoś nawypisuje bzdur pod przepisami albo nastawia 1 ? Miło będzie ? Chyba nie . To moze jednak warto trochę popilnować porządku I moze być , że to ja jestem ta czepialska - jak ma to dać rezultaty to godzę się na opinię ,, czepialskiej sklerotyczki bez poczucia humoru "
Bawcie się dobrze - a ja sobie posprawdzam kto bruździ ( przydam się na coś )
Odpowiedz na/ edytuj W trosce o miłą atmosferę na stronie
W trosce o miłą atmosferę na stronie
Obserwuj wątekOdp: W trosce o miłą atmosferę na stronie
Babciagramolka
Nie zgadzam się na to by tolerować takie zachowania i będę o tym pisać i walczyć o spokój na stronie . A proszę o to by pisać o tym do mnie na PW bo o to prosili moderatorzy by zgłaszać problemy zbiorczo bo tak jest łatwiej Adminom .
Wiem , że zajmuję się mało rozrywkowymi sprawami- wolała bym czasem ,,poszaleć " na wątku rumowym - ale jak myślisz co się będzie działo jak pozwoli się trolom na chamstwo ? Kogo bedzie bawić zabawa w innych wątkach jak mu ktoś nawypisuje bzdur pod przepisami albo nastawia 1 ? Miło będzie ? Chyba nie . To moze jednak warto trochę popilnować porządku
Bawcie się dobrze - a ja sobie posprawdzam kto bruździ ( przydam się na coś