Nie zagladałam dziś za wiele na stronę ( wstawiłam tylko swoje 2 przepisy ) więc trochę mnie ominęło .
Kochani ! ( zainteresowani będą wiedzieli o co chodzi ) tak nie można .
Rozumiem emocje , rozumiem subiektywne oceny przepisów , zgadzanie się lub nie z Moderatorami czy Adminem ale to co stało sie dziś przy debacie o tym czy przepis zasługuje na nominacje do Super Przepisu czy nie to już przekroczyło wszelkie granice .
Czuję się osobiście urażona ( bo przecież ja też jestem Moderatorem ) . Być może ja też kliknę jakiś przepis który się komuś nie spodoba . I co zostanę posądzona o branie łapówek ? Chyba granice absurdu zostały przekroczone .Ludzie To są tylko punkty ! Co w Was wstępuje - jak nie plagiaty to teorie spiskowe .
Cudna atmosfera nic tylko siedzieć i wyć ze złości .
Poczułam sie jak by mi ktoś napluł w twarz .Pieknie dziękuję za ocenę pracy Moderatorów .
zmieniono 2 razy (ostatnio 11 kwi 2012 20:09 przez Babciagramolka)
Odpowiedz na/ edytuj W trosce o miłą atmosferę na stronie
W trosce o miłą atmosferę na stronie
Obserwuj wątekOdp: : W trosce o miłą atmosferę na stronie
Babciagramolka
Kochani ! ( zainteresowani będą wiedzieli o co chodzi ) tak nie można .
Rozumiem emocje , rozumiem subiektywne oceny przepisów , zgadzanie się lub nie z Moderatorami czy Adminem ale to co stało sie dziś przy debacie o tym czy przepis zasługuje na nominacje do Super Przepisu czy nie to już przekroczyło wszelkie granice .
Czuję się osobiście urażona ( bo przecież ja też jestem Moderatorem ) . Być może ja też kliknę jakiś przepis który się komuś nie spodoba . I co zostanę posądzona o branie łapówek ? Chyba granice absurdu zostały przekroczone .Ludzie
Cudna atmosfera
Poczułam sie jak by mi ktoś napluł w twarz .Pieknie dziękuję za ocenę pracy Moderatorów .